Rus

News: Sondaj de evaluare a necesităților utilizatorilor RENAM

Sondaj de evaluare a necesităților utilizatorilor RENAM

Asociația GÉANT, în calitate de rețea paneuropeană de date pentru comunitatea de cercetare și educație, în cooperare cu RENAM, Rețeaua Națională pentru Cercetare și Educație din Moldova, în coordonare cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, vă invită să participați la sondajul de evaluare a necesităților utilizatorilor în infrastructură de rețea, tehnologii, servicii electronice și alte resurse.

Acest sondaj este organizat în cadrul proiectului «EU4Digital: Connecting Research and Education Communities (EaPConnect)». Proiectul EaPConnect, cofinanțat în cadrul inițiativei EU4Digital a Uniunii Europene, are ca scop implementarea infrastructurii de rețea de ultimă generație pentru cercetare și educație în țările Parteneriatului Estic după anul 2020.

Vă rugăm să contribuiți cu răspunsurile dvs. la acest sondaj pentru a permite RENAM:

Sondajul poate fi accesat la următorul link: https://poll.litnet.lt/index.php/995418?lang=ro

Este binevenită participarea atât a persoanelor din domeniul tehnologiilor informaționale, cât și a cercetătorilor pentru a oferi răspunsuri mai exacte la toate întrebările, astfel încât să obținem o amplă reprezentare a necesităților fiecărei instituții.